BRC og GRC indmeldt i DMSU

Vestegnen den 20/3-2014

  

Glostrup Racing Club og Brøndby Racing Club indmeldt i DMSU

Medlemmerne i GRC og BRC har givet de respektive bestyrelser mandat til at undersøge mulighederne for indmeldelse i Dansk Model Sports Union, og herved være medvirkende til at skabe bedre rammer for MRC sporten i Danmark generelt, og for de to klubbers medlemmer i særdeleshed.

På denne baggrund er der udarbejdet følgende aftalegrundlag:

  • Glostrup Racing Club og Brøndby Racing Club indmeldes i Dansk Model Sports Union med samtlige medlemmer.  

Flere baner at køre på, flere deltagere til racene og flere at dele den gode stemning blandt kørerne med.

  • GRC og BRC får tildelt race til såvel udendørs- som indendørssæsonerne.
    Flere baner til at afholde race på, flere officials, dommere og løbsledere, til at skabe den rigtige og fair ramme for racene.
  • Der bliver udendørs mulighed for at køre 1:10 Modified med fri motor, 1:10 Stock med 17.5t motor og blinky speedo, samt deltage i SuperStock klassen med 13.5t motor og godkendt blinky speedo samt de klasser som allerede eksisterer i DMSU.
    For at fremme et bredt sportsligt grundlag og deltagelsen i alle klasser. (Der skal naturligvis være minimum 6 i klassen for at den bliver åbnet, medmindre løbsledelsen finder det hensigtsmæssigt at åbne klassen ved færre tilmeldte.)
  • Idet de to klubber repræsenterer et væsentlig antal Touring Car kørere, har det været et ønske fra klubberne, at Bane El udvalget bliver udvidet med en ansvarlig repræsentant som kan udvikle Touring Car klasserne i samarbejde med udvalget, hvilket DMSU har tiltrådt.
    Kim Danielsen indtræder derfor i Bane EL udvalget med særlig fokus på TC.

Med et stort ønske fra de to klubbers kørerne og bestyrelser om en bredere funderet og konsolideret MRC sport i Danmark, med flere kørere, skarpere konkurrence bedre udviklingsmuligheder for såvel sporten, klubberne som medlemmerne.

 

Med  venlig hilsen
bestyrelserne i

Glostrup RC Club          Brøndby Racing Club 

Dette indlæg blev udgivet i Info. Bogmærk permalinket.