Vil du gøre din hverdag livligere?

Vil du gøre din hverdag livligere?
Har du lidt tid i overskud eller føler du at du gerne vil yde en forskel og bruge din livslange viden, vil vi gerne drage nytte af den. Kender du nogen. Er du/I pensionister og gerne vil yde et godt stykke frivilligt ulønnet arbejde i et godt socialt miljø, har vi brug for dig. Vi råder over et anlæg på 3.500m2., som konstant kræver en kærlig hånd. En væg der skal males, et hegn der er gået i stykke, græs der skal klippes. Vi er primært en sommerklub der har åbent fra 15. april og frem til slutningen af september måned. Vi afholder løb på både off-road banen og on-road.

Hvad er GRC-Glostrup Racing Club?
En klub hvor medlemmerne er unge fra 10 år og den ældste nærmer sig de 70 år, primært drenge og mænd. Igennem de senere år har GRC haft en rimelig medlemsskare. De seneste år er der kommet væsentligt flere til. Ikke nok med der er kommet flere, men de kommer igen år efter år. Hvor klubbens arbejde tidligere igennem flere år, er blevet udført af ”Tordenskjolds soldater”. Det kan til tider være svært at nå det hele. Godt nok har vi haft mange projekter der er blevet udført, men der stadig flere på tegnebrættet, for den fortsatte udvikling af klubben årene frem.

Ingen tvivl om kvinder der melder sig skal være yderst velkommen.

Vi har Klubmesterskaber, som har haft en betydelig virkning på motivationen for at få et godt social samvær. Godt nok kæmper man om at ”vinde”, men det er gerne med et smil på læben, hvis man ”taber”. Humoren mangler ikke. Den fælles spisning, er en succes, hvor man kan få et måltid fordi tiden er knap, så sent på dagen. Men det har også gjort, at det for nogle er blevet et samlingspunkt hvor også andre medlemmer af familien deltager. Klubben har også en ny gasgrill så medlemmerne på almindelige klubaftener kunne få stegt bøffen, pølserne og varmet kartoflerne.
Mener du det er noget for dig enten kig forbi på Eriksvej, 2600 Glostrup, sæsonen starter omkring 15. april eller send en mail til formanden Ralph på: racenet(snabela)mail.dk eller en PB

Dette indlæg blev udgivet i Info. Bogmærk permalinket.