2015?

GRC_logo

Der er mange der gerne havde set sæsonen fortsætte et par måneder endnu. Måske vil der være et par off-road kørere der bliver ved indtil frosten og sneen kommer.
Men alting har sin tid.

Hvad er det der gør en klub god?
Medlemmerne?
Aktiviteterne?
Det sociale samvær?
De skæve eksistenser?

Igennem de senere år har GRC haft en rimelig medlemsskare. De seneste år er der kommet væsentligt flere til. Ikke nok med der er kommet flere, men de kommer igen år efter år. Hvor klubbens arbejde tidligere igennem flere år, er blevet udført af ”Tordenskjolds soldater” , også populært kaldet Juntaen, der holdt klubben oven vande. Det var til tider svært at nå det hele – i dag kan det lade sig udføre. Alle giver en hånd med. Godt nok har vi haft mange projekter der er blevet udført, men der stadig flere på tegnebrættet, for den fortsatte udvikling af klubben årene frem.

Medlemmer til bestyrelsen er endda kommet af sig selv med et engagement for at få nye aktiviteter i gang.

Klubmesterskabet har haft en betydelig virkning på motivationen for at få et godt social samvær. Godt nok kæmper man om at ”vinde”, men det er gerne med et smil på læben, hvis man ”taber”. Humoren mangler ikke. Den fælles spisning, arrangeret af vores madmor, er en succes, hvor man kan få et måltid fordi tiden er knap, så sent på dagen. Men det har også gjort, at det for nogle er blevet et samlingspunkt hvor også andre medlemmer af familien deltager. I 2015 fik klubben også en ny gasgrill så medlemmerne på almindelige klubaftener kunne få stegt bøffen, pølserne og varmet kartoflerne.

Sæsonen går på hæld og de fleste går nu indendørs. De fleste drager til BRC-Brøndby Racing Club som starter sæsonen lige efter generalforsamlingen som afholdes den
22. september 2015 kl. 19.00 i klubbens lokaler Roskildevej/Korsdalsvej.

Sidste år fik vi etableret en off-roadbane og den er i år blevet renoveret/forbedret med blandt andet nyt tæppe. En væg er der kommet til med sponser støtte fra Thomas firma. En ny præmieskammel til at fejre vinderne 1, 2 og 3 har set dagens lys og så i aluminium/rustfrit stål – stor tak til Henrik. Der er sørget for at der er kaffe, slik og sodavand, så der er forfriskninger til folket på de varme og kolde dage. Skraldet er fjernet. Vinduerne er pudset eller også bliver de det. Græsset er slået. Der altid en der er frisk for at give en hånd med lidt kabel, skrue tingene sammen eller lige male en væg. Sådan kunne vi fortsætte med at nævne medlemmer og for den sags skyld – ikke medlemmer  – der gerne vil bidrage til den klub som vi har i dag. Veteranpensionisten, der næsten altid er på banen, gerne med en frisk kommentar, hvis det da ikke lige frem regner eller plejehjemmet har inddraget udgangstilladelsen.

Vi kan ikke nævne alle, men som medlem har i bidraget til klubbens ve og vel samt fortsatte eksistens og bestyrelsen vil derfor takke alle for den vellykkede sæson.

Et par praktiske oplysninger.
Nyt asfalt er på vej til on-road banen og vi håber det kan nås inden vinteren og temperaturen falder.

GRCs – generalforsamling bliver afholdt mandag den 29. februar 2016. Der vil blive udsendt nærmere, når tiden nærmer sig.

Klubben har med sin udmeldelse af DMSU ikke styr på de klubmedlemmer (7) der er medlem af DMSU. Hvis du ikke ønsker medlemskab af DMSU, skal du huske at udmelde dig skrifteligt iden 31.12.2015, ellers (ifølge DMSU) løber dit medlemskab videre. Dog skal det ikke undlades, at nævne, at der på DMSU hjemmeside både i Reglementet og Vedtægterne, er punkter, der er rettet uden at det har været behandlet på Landsmødet – altså rettet efter Landsmødet og GRC udmeldelse. Blandt andet stod der i reglementet, at såfremt medlemmet stod i restance betragtes dette som udmeldt.

Vi ses i BRC og det nye år.

 

 

Dette indlæg blev udgivet i Info. Bogmærk permalinket.