Smøring af On-road banen

I week-enderne 6.-7. maj og 13.-14. maj vil belægningen på on-roadbanen blive sprøjtet – med en speciel blanding – for at skabe mere greb op til racet den 21. maj.
Efter disse to sprøjtesessioner vil bestyrelsen i samråd med den ansvarlige bane- og sprøjteformand, Anders Molsner, evaluere hvad der yderligere skal ske i ugen op til racet.
Anders Molsner vil til sprøjtningen få hjælp af et par assistenter. Disse alene må kun udføre sprøjtningen. For at få det mest objektive resultat ud af de disse sprøjtesessioner må og skal der ikke sprøjtes med andet.

Undskyldninger som ”jeg troede”, ”har handlet i god tro” duer ikke. Som det ses af nedenstående argument medfører dette øjeblikkelig bortvisning fra GRCs område og aktiviteter jfr. klubbens reglement.
Det har i en årrække været et forbud mod at sprøjte additiver (cola, sukkervand, ukrudtsbekæmpende midler (RoundUp) og diverse andre giftige midler) på banerne, uden en udtrykkeligt tilladelse fra bestyrelsen.

Området hvor GRCs-anlæg ligger og omliggende græsarealer på begge sider af Sydvestvej, er af Glostrup kommune udlagt som vandreservoir. Dette forbud gælder fortsat. Hvis dette forbud overtrædes medfører det øjeblikkelig bortvisning fra GRC-baner/anlæg.

På bestyrelsens vegne
Ralph Lorentzen

Dette indlæg blev udgivet i Info. Bogmærk permalinket.