Sprøjtning slutter

Sprøjtning af banen
I de sidste to uger er On-roadbanen sprøjtet. Desværre ikke med det forventede resultat. For nogle gik det bedre for andre desværre knap så godt. Men vi prøvede, til trods for den til tider lidt kritiske holdning. Vi skal jo ikke glemme, at initiativet blev taget for at tilgodese alle, store som små kørere uanset niveau.

Sidste år og i år har en ganske smal gruppe af medlemmer og ikke medlemmer fået onroad-banen klargjort. De fortjener vitterlig en stor tak for den indsats de har ydet, til trods for den manglende opbakning.

En samlet bestyrelse har derfor besluttet, at der ikke mere sprøjtes. Så uanset hvad man må have af ”gode” argumenter skal grebet i banen grebet dannes af vejrlig og masser af kørsel.
Med en ”ubehandlet” bane er vilkårene ens for alle.

Samtidig skal vi stadig gøre opmærksom på, at banen fortsat ikke må behandles/sprøjtes/renses/spules med vand ud over det der måtte komme oppefra. Har du en god ide er du mere end velkommen til at lade hos høre den. Den må godt fejes eller blæses ren for støv.

Vi er sikker på at vi får et godt klubrace på torsdag og DM på søndag.

God træning.

På bestyrelsens vegne
Ralph Lorentzen

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.