A R B E J D S D A G D E N 24. marts 2019 kl. 10.00

S Æ T K R Y D S I K A L E N D E R E N

A R B E J D S D A G
den 24. marts 2019 – kl. 10.00

Selv om det regner en lille smule nu, skal vi ikke glemme, at sæsonen så småt starter inden for de næste 14 dage. Prognoserne siger at vejret slår om til det bedre. Banerne skal klargøres, ændres og visse steder repareres. Til Off-road er der et par ændringer/forbedringer da vi allerede har off-løb i starten af juni. Her og der skal der svinges et par pensler, et par skruer skal i, der skal ryddes op og lidt skrald skal til genbrugspladsen, så hvis du har en trailer må du gerne tage den med. Bestyrelsen er i gang med at liste op hvad der skal gøres. Hvis du har lidt håndværktøj, gør det ikke noget, at du tager det med. Derom senere.

Klubben vil selvfølgelig være vært med en beskeden frokost, pølser og brød, kaffe eller vand til de aktive fremmødte.

Med venlig hilsen og vel mødt
Bestyrelsen

Dette indlæg blev udgivet i Info. Bogmærk permalinket.