SuperStock Finalen i GRC

DM finalen 2019 hos Glostrup Racing Club.

Trods lidt regn i nat, blev det alligevel en fantastisk dag i Glostrup, med tørvejr og godt race dagen igennem.
Banen var lidt fedtet til morgentræningen, men da kvalifikationen startede, var banen klar til race og blev kun bedre dagen igennem.

I SuperStock klassen blev der vist fremragende race fra alle kørerne og der blev kæmpet om hver en tiendedel af et sekund. Helt i front var Frederik Broløs ikke til at stoppe, men efter ham var der en fantastisk dyst mellem Søren Boy Holst, Caspar Morgen og Steven Olsen.

Racet bar præg af respekt for hinanden og hyggestemning i pitten. Ralph styrede erfarent løbsleder-tjansen, Smeden klarede teknisk kontrol, og i frokostpausen bød klubben på dejlige grill-pølser til alle fremmødte.

Finalerne blev som forventet en tæt affære, på en bane der var helt i top. Layoutet er perfekt til Touring Cars og grebet var lige som det skulle være. Alle tre finaler blev en tæt kamp om 2. pladsen, mellem Steven, Søren og Caspar.

Slutresultatet blev Frederik, foran Steven og Søren.
Det samlede DM resultat hvor 2 afdelinger talte, der blev det Frederik foran Steven og Caspar.

Tak til GRC for en dejlig dag, og tak til de fremmødte racerkørere der viste hvordan racerbiler skal håndteres.

Dette indlæg blev udgivet i Løb. Bogmærk permalinket.